HERLIG RUNDE I NYDELIG HØSTVÆR

 

 

                                                                                            
Det nyyyydelige høstværet i dag bare måtte benyttes til en tur på to hjul. Hvem vet hvor mange flere slike flotte dager vi får i høst før kulda tar oss…..

Bilde

Langt ut på dagen hadde gradestokken krøpet oppover og veiene hadde tørket opp. Så da var det bare å få på seg kjøreutstyret, sette seg på mopeden og vri på gassen..!


Jeg oppsøkte, etter min mening, noen av de beste mc-veiene i Drammensdistriktet. En passelig ettermiddagsrunde på 14 mil, med mange deilige svinger….


Ruta ble slik:
Bilde

I dag tok jeg meg ikke tid til noen fotopause før på ferga over Svelvikstrømmen. I dag var fokuset 100% på veien.... Gradestokken viste 15 grader på hele runden og ikke ei sky var å se. Asfalten var tørr og det var ikke løv i veibanen noe sted på turen. Ikke engang ned Hanekleiva i Sande, der løvet vanligvis legger seg tidlig. 
Annen trafikk glimret med sitt fravær, så her var det bare å få fart på hjula….. dekka satt godt på asfalten i dag..weeee…!!  Ingen sak så lenge Bimmern også tror at han er en R-sykkel ..!  Jeg nøt turen i dype åndedrag, og smilet gikk nesten hele veien rundt mens adrenalinet bruste. 

Jeg hadde ikke lyst til å ta noen stopp i dag, men det ble litt problematisk å krysse Svelvikstrømmen uten en kjøl under hjula…hehe 

Bilde
Her er Bimmern på vei over Svelvikstrømmen

 Bilde
Langs strømmen ligger noen av Svelviks perler, med hagene helt ned til vannkanten. 

 Bilde
Her åpner Drammensfjorden seg på innsiden av SvelvikstrømmenDa jeg nådde Klokkarstua klarte jeg ikke å stå imot fristelsen, og tok en liten svipp utom Holmsbu. Det var stille og fredelig i Holmsbu i dag, turistene har forlatt ’åstedet’ for sesongen….. 
Bilde

 Bilde

 Bilde

 Bilde

Etter en kort pause i Holmsbu var det bare å gire ned og få opp farta igjen innover langs østsiden av Drammensfjorden. Etter ca. 20 års hyttetilværelse på Rødtangen kjenner jeg disse herlige svingene ut og inn… Og da jeg etter alt for kort tid ankom ’kubikken’ i Drammen, var det godt med en latte og et par røyk for å roe ned adrenalinet igjen…  Kanskje like greit at turen ikke var lenger…hehe 

 

 

                                                  

                                                                  

 

 

 

 

 

   Til toppen

 

 

14.OKTOBER 2008   

HØST OG ADRENALIN